Vi skapar trygghet


Alla känner oro för att binda upp sig med en ny leverantör. Tänk om de försvinner när man precis hunnit bli beroende av dem? Vi vill lugna dig med att säga att vi kommer att finnas kvar.

Nordteks historia löper tillbaka ända till 1936, och vi har trogna kunder som hela tiden kommer tillbaka, vilket skapar en trygg och jämn beläggning. Vi har även själva en lång rad underleverantörer som både kompletterar och förstärker oss. Därför kan vi alltid lova att vi klarar ditt jobb även när vi är som allra mest belastade.

Vi har all den kapacitet vi behöver – själva och hos våra nära samarbetspartners. Fast det där behöver du aldrig fundera över, vi tar alltid fullt ansvar för våra åtaganden även när vi använder externa resurser. Minst lika viktigt är förstås att vi inte har för lite att göra. För att säkerställa en jämn beläggning arbetar vi också med utveckling av egna produkter för att fylla de luckor i produktionen som trots allt uppstår. På så sätt kan vi skapa en ännu jämnare beläggning, vilket är bra både för er och för oss.

Självklart utvecklar vi produkter som ger korta ledtider vid produktionsomställning. För vår huvudsakliga verksamhet är ju trots allt att hjälpa dig.
Nordisk Teknologi i Kåge AB
Dalgatan 2​
934 32 KÅGE
Telefon: 0910-73 44 50
Telefax: 0910-73 44 51
E-postadress
info@nordtek.nu
© 2020 Nordtek
Information om cookies