Industriservice i Skellefteå och Västerbotten


Vi erbjuder uppdragstillverkning med alla förekommande former av bearbetning, såsom svarvning, fräsning, bockning och svetsning. Tack vare goda leverantörskontakter kan vi även tillhandahålla alla förekommande varianter av ytbehandling. 

Om vi själva påstår att vi är bra imponerar det förmodligen inte på någon. Däremot säger det kanske något om oss att företag som Metso Minerals, Metso Paper och Megadoor valt oss som samarbetspartner. Megadoor har valt oss som förstaleverantör, och vi levererar direkt till deras kunder över hela världen. Själva tolkar vi dessa förtroenden som ett tecken på att vi tänker rätt.

Att hög kvalitet på produkten är en självklarhet man inte ens behöver diskutera, och att resten handlar om att vi ska vara en pålitlig leverantör. Som man litar lika tryggt på som om man gjorde jobbet själv.

 

Industriservice för ditt företag


Vi är redo för fler förtroenden, och hoppas få även ditt. Lägg delar av er produktion på oss, och fokusera all er kraft på det ni valt att göra själva! Då kan vi tillsammans göra er till en ännu bättre leverantör för era kunder.

Vi jobbar i Skellefteå bland annat med:

Assa Abloy


Boliden Mineral

Brokk

Nordisk Teknologi i Kåge AB
Dalgatan 2​
934 32 KÅGE
Telefon: 0910-73 44 50
Telefax: 0910-73 44 51
E-postadress
info@nordtek.nu
© 2020 Nordtek
Information om cookies