Om Nordtek

 

Alla känner oro för att binda upp sig med en ny leverantör. Tänk om de försvinner när man precis hunnit bli beroende av dem? Vi vill lugna dig med att säga att vi kommer att finnas kvar. Nordteks historia löper tillbaka ända till 1936, och vi har trogna kunder som hela tiden kommer tillbaka, vilket skapar en trygg och jämn beläggning.

 

Att ge löften är den enklaste sak i världen. Men för dig är naturligtvis ett löfte inget värt om det inte infrias. Man måste kunna lita på sin underleverantör - varje gång. Det får aldrig gå slentrian i samarbetet så att denna grundförutsättning tappas bort.

 

Vi anstränger oss alltid så hårt som det över huvud taget är möjligt för att du ska få exakt det du förväntar dig när och till det pris som vi kommit överens om. Rätt tid, rätt plats, rätt produkt må ha blivit en klyscha. Men vi lever efter den klyschan varje dag.

Vi tar nämligen inte lätt på det förtroende vi får. Vi håller våra löften utan kompromisser. Och därför vet vi att du kommer att tycka att vi håller måttet. Bokstavligt och bildligt talat.

 

Vi sammarbetar också mycket med andra företag så som Metso och Megadoor.

 

Företagsbroschyr
Ta del av vår broschyr vilken ger en bild av oss, klicka på bilden till vänster för att hämta hem och läsa broschyren.

 

Nordisk Teknologi i Kåge AB
Dalgatan 2​
934 32 KÅGE
Telefon: 0910-73 44 50
Telefax: 0910-73 44 51
E-postadress
info@nordtek.nu
 
© 2024 Nordtek
Information om cookies