Facebook

Publicerad Wednesday, September 14, 2016 14:17
Nu 12 år efter facebook slog upp portarna på nätet så har även vi hakat på. Ni hittar oss på www.facebook.com/nordtek.

Nordtek får systerbolag

Publicerad Tuesday, March 08, 2016 15:16
November 2014 startades ett systerbolag till Nordtek som heter "Nordtek Svets & Montage". Vi startade detta för att vi såg att det saknades ett kompetent företag med kompetens inom industriellt underhåll på orten.
Vi valde tidigt att certifiera bolaget enligt ISO 9001 och ISO 3834 för att säkerställa vårt långsiktiga kvalitetsarbete.Vi ser vår satsning långsiktig därmed återinvesterar vi i personal och utrustning som tex vår runtomsvängande teleskoplastare som lyfter 25 meter högt. Se vidare under "Tjänster" och "Svets & Montage"

Personalförändring

Publicerad Tuesday, April 08, 2014 14:16
Efter 8 år så slutade Elaine här hos oss för att jobba 100% hos en av sina uppdragsgivare. Vi tackar för tiden som har varit och vill önska henne lycka till.

Istället så vill vi hälsa Monica Andersson välkommen i gänget. Monica kommer att arbeta med de uppgifter som Elaine hade här hos oss.

Välkommen är även Joakim som kommer att jobba med projekt och för företaget nya kunder, framför allt på svetssidan.

Ola Hällberg har efter 26 år valt att lämna oss och vi vill passa på att önska honom lycka till.

Vi har köpt in en hjärtstartare samt utbildat alla personal i sättet att använda den.

Livsavgörande investering

Publicerad Thursday, January 09, 2014 13:14
Nordtek har gjort en livsavgörande investering, en investering som verkligen kan göra skillnad. Vi har köp in en hjärtstartare. Vi kommer att gå en utbildning under februari. Sprid ut detta bland dem ni känner om utifall att någon skulle drabbas.
Vi satsar även på att bli fler blodgivare på företaget. Sedan vi startade med informationen så har ytterligare 4st börjat att ge blod. Det som kanske lockar är att man slipper ta ledigt och får göra detta under betalt arbetstid samt använda företagets bil för resan till och från. Kanske något för andra företag att ta efter?

Då vi nu är inne på mjuka värden så kan jag nämna att Nordtek har börjat att källsortera. Förutom att som förr sortera och återvinna sådan vi använder i vår produktion så återvinner vi numer matrester, kartong och plaster. Det blir ansenliga mängder.

Året 2013

Publicerad Friday, December 20, 2013 17:15
Hans är tillbaks på sin stol efter sin föräldraledighet, vilket känns välkommet. Jimmy fortsätter efter sitt vikariat med offerter, produktion och kundrelationer. Jag kommer att dra ner min egen insats i Nordtek och ”bara” ha kvar kvalitetsarbetet samt underhållet av fastigheten. Elaine kommer, efter 8 år, att sluta hos oss.

Året har avslutats på ett mycket bra sätt och året i sin helhet har varit mycket bra, förutom den enorma kundförlust vi gjorde i Lööve Balkong. Det kom som ett slag i ansiktet att drabbas av något sådant, nästan som att bli rånad. Så det tips som jag kan ge alla företagare är att kolla upp dina kunder ordentligt och då inte bara genom att kolla föregående års bokslut. Tag inte in nya kunder utan att diskutera detta gemensamt i styrgruppen, lyssna på referenser från andra, ha magkänsla. En sådan händelse skapar frågetecken både hos leverantörer, andra kunder men viktigaste av allt, hos banken.

Kan man lita på oss? Definitivt! Vår raiting åkte ner från AAA till AA vilket känns sådär, men visar att vi klarar en sådan smäll.

Vi på Nordtek vill önska er alla en riktig god jul och ett gott nytt år.

ISO 9001:2008 Certifiering

Publicerad Thursday, April 19, 2012 13:15
Nordtek är certifierade enligt ISO 9001:2008. Certifieringen blev klar den 18 april 2012 och har varit ett krav från de kunder som arbetar på den globala marknaden.

Eftersom Nordtek arbetar med svetsningen så har kraven därom blivit ett måste för Nordtek, om vi vill fortsätta att svetsa. Genom en certifiering så har även vägen till nya kunder öppnat sig och vi ser tiden an med tillförsikt

Ny produktionsplanerare

Publicerad Tuesday, February 14, 2012 09:11
Den 1 februari anställdes Hans Schertel som produktionsplanerare. Hans har provat på det mesta innan ha kom till oss på Nordtek, där han främst har arbetat i våra bäddfräsar.

Tjänsten som svetsare tillsatt

Publicerad Thursday, November 24, 2011 00:00
Den annonserade tjänsten som svetsare är nu tillsatt. Vi tackar alla sökanden och ber om ursäkt för att vi var så senfärdiga med att meddela att tjänsten är tillsatt

ISO Certifiering

Publicerad Wednesday, October 26, 2011 15:17
Nordtek är i slutfasen sitt certifieringsarbete enligt ISO9001/2008 och räknar med att vara klar för certifiering i inledningen av 2012

Förstärkning på kontoret

Publicerad Tuesday, August 09, 2011 00:00

Vi har from 2011-08-08 förstärkning på kontoret, Hans Schertel heter han och kommer att hjälpa till i första hand beredning av jobb samt kalkyl, vara lite av en avlastning. Vem är Hans då? Hans är en smålänning från Kalmar som sedan ett antal år bor i egen villa i Kåge med sambo och barn, han är 31år. Hans har varit hos oss sedan 2007 och då arbetat i våra fräsmaskiner.

Ola och Krister kommer att fortsätta som förut och ha det övergripande ansvaret för verksamheten vad beträffande kund- och leverantörskontakter. Krister kommer att under resterande delen av året ägna mer av sin tid åt att arbeta för en ISO-certifiering av verksamheten.

Nordisk Teknologi i Kåge AB
Dalgatan 2​
934 32 KÅGE
Telefon: 0910-73 44 50
Telefax: 0910-73 44 51
E-postadress
info@nordtek.nu
© 2020 Nordtek
Information om cookies