Livsavgörande investering

Publicerad Thursday, January 09, 2014 13:14
Nordtek har gjort en livsavgörande investering, en investering som verkligen kan göra skillnad. Vi har köp in en hjärtstartare. Vi kommer att gå en utbildning under februari. Sprid ut detta bland dem ni känner om utifall att någon skulle drabbas.
Vi satsar även på att bli fler blodgivare på företaget. Sedan vi startade med informationen så har ytterligare 4st börjat att ge blod. Det som kanske lockar är att man slipper ta ledigt och får göra detta under betalt arbetstid samt använda företagets bil för resan till och från. Kanske något för andra företag att ta efter?

Då vi nu är inne på mjuka värden så kan jag nämna att Nordtek har börjat att källsortera. Förutom att som förr sortera och återvinna sådan vi använder i vår produktion så återvinner vi numer matrester, kartong och plaster. Det blir ansenliga mängder.
Nordisk Teknologi i Kåge AB
Dalgatan 2​
934 32 KÅGE
Telefon: 0910-73 44 50
Telefax: 0910-73 44 51
E-postadress
info@nordtek.nu
 
© 2023 Nordtek
Information om cookies