Året 2013

Publicerad Friday, December 20, 2013 17:15
Hans är tillbaks på sin stol efter sin föräldraledighet, vilket känns välkommet. Jimmy fortsätter efter sitt vikariat med offerter, produktion och kundrelationer. Jag kommer att dra ner min egen insats i Nordtek och ”bara” ha kvar kvalitetsarbetet samt underhållet av fastigheten. Elaine kommer, efter 8 år, att sluta hos oss.

Året har avslutats på ett mycket bra sätt och året i sin helhet har varit mycket bra, förutom den enorma kundförlust vi gjorde i Lööve Balkong. Det kom som ett slag i ansiktet att drabbas av något sådant, nästan som att bli rånad. Så det tips som jag kan ge alla företagare är att kolla upp dina kunder ordentligt och då inte bara genom att kolla föregående års bokslut. Tag inte in nya kunder utan att diskutera detta gemensamt i styrgruppen, lyssna på referenser från andra, ha magkänsla. En sådan händelse skapar frågetecken både hos leverantörer, andra kunder men viktigaste av allt, hos banken.

Kan man lita på oss? Definitivt! Vår raiting åkte ner från AAA till AA vilket känns sådär, men visar att vi klarar en sådan smäll.

Vi på Nordtek vill önska er alla en riktig god jul och ett gott nytt år.
Nordisk Teknologi i Kåge AB
Dalgatan 2​
934 32 KÅGE
Telefon: 0910-73 44 50
Telefax: 0910-73 44 51
E-postadress
info@nordtek.nu
© 2020 Nordtek
Information om cookies